Vinn en spaweekend för två!

Vinn en spaweekend för två

Nu har du chansen att vara med och tävla om en njutningsfull vistelse på Ystad Saltsjöbad med någon du tycker om. Det högklassiga och traditionsrika spahotellet Ystad Saltsjöbad, har bassänger som inbjuder till avkoppling, behandlingar som förnyar kropp och själ, restauranger som bjuder på smaksensationer av internationell klass och rum som andas ett naturligt lugn.

I vardagens allt snabbare tempo kan det vara svårt att hinna med sig själv. Jobb, barn och vardagssysslor tar det mesta av tiden. Vi hinner sällan med att stanna upp och ta hand om oss själva, vilket leder till att vår energi ständigt dräneras. Prova därför att byta miljö till ett lugnt och stressfritt spahotell över en helg med någon du tycker om. Att bli ordentligt ompysslad och få rå om varandra några dagar ger ny energi för lång tid framöver. 

Ett klassiskt spahotell
Ystad Saltsjöbad har varit den naturliga mötesplatsen i Sydsverige för rekreation sedan 1897. En "klassiker" bland Sveriges hotell som har utvecklats i takt med tiden. Från anrikt badhotell till dagens kompletta hotell- och spaanläggning. De senaste åren har det anrika hotellet renoverats i New Port inspirerad stil. Man har tagit vara på den lokala charmen med närheten till havet och samtidigt framhävt de fantastiska faciliteterna. Miljön har ljusats upp och moderniserats samtidigt som man byggt ut spa-avdelningen.

Tävla och vinn
I vinsten ingår ett spadygn för två personer på Ystad Saltsjöbad med ett De luxe rum, frukost och inträde på Salt Creek Spa till ett värde av 3.990 kronor. Läs mer om vad spa-anläggningen erbjuder på ysb.se. För att tävla svarar du på en fråga och motiverar varför just du ska vinna.

Sista tävlingsdag 15 oktober

Ditt namn
Din adress
Din e-post adress
Din hemtelefon eller mobiltelefon
Välj ett alternativ
Motivera med högst 20 ord varför just Du ska vinna!
Nyhetsbrevet innehåller nya artiklar, bloggar och erbjudanden.
CAPTCHA
Denna fråga är för att testa så att du inte är en dator som vill skicka "spam".