Renovera kök & bad

När du renoverar ditt kök eller badrum är det inte bara en investering för att öka värdet på huset, det är också en investering i din själ. Planera för projektet och anlita alltid yrkesmän.

Köket och badrummet är stora renoveringsobjekt för många villafamiljer och då är det viktigt att tänka igenom vilka behov man behöver tillfredsställa framöver. Det ska vara vackert och trivsamt utan att ge avkall på det praktiska. Därför lönar det sig att satsa på kvalitet eftersom det ska hålla i många år.

Det ultimata köket
Köket är onekligen ett viktigt rum för söndagsfrukostar, fredagsmys, läxläsning, tända ljus och goda middagar. När vitvaror och köksskåp blir ålderstigna börjar vi tänka på nya idéer för våra kök, det rum där vi tillbringar så mycket tid och där vi är beroende av funktionella lösningar. Inför en renovering gäller det därför att sondera terrängen för att hitta den ultimata lösningen. Anpassa det nya köket till ditt sätt att leva och tänk igenom så att det verkligen täcker de behov du har.

En relaxavdelning
Badrummet är ofta det enda rum i huset där du får tillbringa tid för dig själv, samtidigt som det tenderar att ta allt större plats i våra hem. För många har det blivit en relaxavdelning med alla möjliga finesser. Ett rum där man tittar på tv, lyssnar på musik och läser sina böcker. Helt enkelt en plats där man vill tillbringa mycket tid för att koppla av.

Planering
Starta med att tänka igenom om du ska genomföra en större renovering som att flytta köket eller badrummet till en ny plats, ändra storlek och inredning eller en mindre renovering till lägre kostnad, utan att ändra planlösningen.

Omfattande arbeten
Att totalrenovera kök eller badrum kräver en hel del. Renoveringen innefattar ofta flera olika moment, som VVS, plattsättning och el, och kan innebära ombyggnation av väggar, tak och golv. Renovering av våtutrymmen involverar även VA-arbete som ställer krav på att fuktsäkra golv och väggar. Arbetena är omfattande och bör därför utföras av yrkesmän. Då blir de utförda enligt gällande bygg- och branschregler. Det bästa är att anlita en totalentreprenör, som tar ett övergripande ansvar och samordnar yrkesmännen.

Poul Heie
Anpassa det nya köket till ditt sätt att leva och tänk igenom så att det verkligen täcker de behov du har.

Anpassa det nya köket till ditt sätt att leva och tänk igenom så att det verkligen täcker de behov du har.

Läsarnas betyg: 
Inga röster än