Håll dig frisk i vinter!

Nu går vi mot mörkare och kallare tider då krämpor känns svårare att bära. Här är några tips på egenvårdsprodukter som kan hjälpa dig att må bättre i vinter.

Hår & Naglar
Hair Optimizer är ett kosttillskott som tillför hårroten näringsämnen som kan ge fylligare hår. Innehåller ekologiskt extrakt från hirs och ekologisk vete-groddsolja, är berikat med zink och selen som ger starkare naglar. Samt koppar som bidrar till hårets normala pigmentering vilket är uppskattat av de flesta kvinnor. 60 kapslar kostar ca 349 kr i hälsofackhandeln.

Var rädd om hjärtat med vitlök
Vitök har använts i tusentals år för sina hälsofrämjande egenskaper. Studier visar också att kallagrat vitlöksextrakt kan bidra till att bibehålla hjärthälsan och normala kolesterolvärden. Kyolic Original innehåller Aged Garlic Extract som är helt luktfritt. 30 tabletter kostar ca 149 kr. Kyolic finns även med tillägg av 100 mg av värdefulla coenzym Q10, som är en viktig komponent i cellernas energiproduktion. 30 kapslar kostar ca 298 kr. Säljs i hälsobutikerna.

Smörj bort smärtan
Med kyla och menthol tar sig Nypozin Joint Cream an ömmande och smärtande leder. Cremen är en registrerad medicinteknisk produkt, som minskar ledsmärta och symtom på inflammation i ledområdet. 75 ml kostar ca 139 kr i hälsofackhandeln.

I förkylningstider
Studier visar att  zink och vitamin D motar förkylningen och stödjer immunförsvaret. Välsmakande Colizin sugtablett innehåller både zink, vitamin D och extrakt från bovete. Ta 1 tablett med 30 minuters mellanrum, så fort det börjar kännas i halsen. 45 tabletter kostar ca 179 kr i hälsofackhandeln.

Tillskott för stela leder  
Kosttillskottet Nypozin innehåller en väl sammansatt kombination av strandnypon och kondroitin – ämnen som bidrar till rörlighet och smidighet. Dessutom innehåller Nypozin det patenterade C-vitaminet Ester-C som bidrar till broskets funktion.  140 tabletter kostar ca 269 kr i hälsofackhandeln.

Poul Heie
Kyolic Original innehåller Aged Garlic Extract som är helt luktfritt
Hair Optimizer är ett kosttillskott som tillför hårroten näringsämnen som kan ge fylligare hår
Med kyla och menthol tar sig Nypozin Joint Cream an ömmande och smärtande leder
Kosttillskottet Nypozin innehåller en väl sammansatt kombination av strandnypon och kondroitin – ämnen som bidrar till rörlighet och smidighet
Välsmakande Colizin sugtablett innehåller både zink, vitamin D och extrakt från bovete.
Artikelämnen: 
Läsarnas betyg: 
Inga röster än