Färgfestival

I år arrangeras en färgfestival på mässan där du kan se de senaste trenderna, få tips om färgsättning och tävla med din egen färgnyans i monter A22:39.

Vill du ha koll på de hetaste färgtrender och få hjälp med att färgsätta ditt hem. Då ska du besöka Färgfestival på årets Hem, Villa & Bostadsrätt i monter A22:39.

Trendgurun tipsar
Stefan Nilsson är Sveriges ledande trendexpert och i år har han byggt upp miljöer för att gestalta aktuella färgtrender under temat Färgfestival. Har du frågor fördjupar Stefan sig gärna i trenderna och berättar vad du ska tänka på när du ska hitta rätt i din inredning.

Få hjälp med färgsättningen
Att färgsätta sitt hem är en stor del av den totala inredningen. Allt måste matcha för att helheten ska bli bra. I montern Färgfestival finns duktiga och erfarna färgsättare och inredare från Jotun och Colorama Sollentuna för att ge dig tips och råd.

Skapa din egen färg 
Vill du skapa en alldeles egen färgnyans har du möjlighet att göra det i Färgfestival-montern. Färgen bryts på plats, du får namnge den och sedan ta med en provburk hem för endast 25 kr som går oavkortat till Barncancerfonden.

Tävla med din färg
När du skapat din alldeles egna färgnyans kan du tävla med den. Måla ett streck på väggen i montern och skriv namnet du givit den. Varje dag röstar besökarna fram dagens mest populära färg. Är du den lyckliga vinnaren får du färg från Jotun till ett helt rum (värde 3.000 kr). I Färgfestival bjuds du på mässerbjudanden och flera tävlingar. Bland annat är de som röstar på dagens färg varje dag med och tävlar om ett presentkort på 500 kr från Colorama Sollentuna. Färgfestival är ett samarrangemang mellan Stefan Nilsson, färgproducenten Jotun, Colorama Sollentuna och tidningen Villa Aktuellt.

Poul Heie
Läsarnas betyg: 
Average: 5 (1 vote)