Det här händer också...

Under årets mässa kommer utställare och föredragshållare att bjuda på massor av tips och råd. Här är ett axplock av saker som händer under mässdagarna.

SM i blomsterbinderi
På lördagen hålls andra deltävlingen i SM i blomsteribindning. De tävlande ska skapa roliga, vackra och kreativa lösningar på två uppgifter. Det första temat är Blomstrande paraply och det andra hålls hemligt fram till tävlingsstarten. Läs mer på www.stockholmsmassan.se.

Tapetinspiration 
Trendexperten Stefan Nilsson gör i år en uppföljning av förra årets enormt uppskattade utställning kring kakel och klinkers. I år gör han en tapetutställning där besökarna kan se trender och hämta inspiration. Här kan du också se papperskonstnären Kim Walltin visa hur man kombinerar olika tapeter. Vill du lära dig hur man tapetsera ska du besöka Villa Aktuellts hantverkarmonter A26:25.

Bygga nytt hus
På årets mässa finns flera husleverantörer representerade, bland andra Hjältevadshus som bygger upp en villa på 200 kvm i två plan mitt i mässhallen. Huset byggs upp på en vecka och efter mässan monteras det ner för att därefter byggas upp igen på en vacker tomt på Ekerö. Hus med tomt är till salu och bud kan läggas under mässdagarna.

Bak- och chokladfestivalen
Som besökare på Hem, villa & bostadsrätt har du även tillgång till Bak- och Chokladfestivalen som arrangeras samtidigt på Stockholmsmässan. Festivalen handlar om kvalité och njutning, även i kombination med kaffe, te och vin.

Debatt om bostadfrågor
Bostadsminister Mehmet Kaplan medverkar i en paneldiskussion om bostadsfrågor på mässans kunskapsscen lördagen 10 oktober kl 11-12. Debatten kommer att ta upp frågor som amorteringskravet, lånetaket, ROT-avdraget, reavinstskatten, ränteavdragen, andrahandsuthyrning och subventionerat boende.

Gäst
Stefan Nilsson är Sveriges främsta trendexpert.

Trendexperten Stefan Nilsson gör i år en uppföljning av förra årets enormt uppskattade utställning kring kakel och klinkers.

Bostadsfrågor

Bostadsminister Mehmet Kaplan medverkar i en paneldiskussion om bostadsfrågor på mässans kunskapsscen lördagen 10 oktober kl 11-12.

Bygga hus

På årets mässa finns flera husleverantörer representerade, bland andra Hjältevadshus som bygger upp en villa på 200 kvm i två plan mitt i mässhallen. 

Bak- och chokladfestivalen

Som besökare på Hem, villa & bostadsrätt har du även tillgång till Bak- och Chokladfestivalen som arrangeras samtidigt på Stockholmsmässan. Festivalen handlar om kvalité och njutning, även i kombination med kaffe, te och vin.

Artikelämnen: 
Läsarnas betyg: 
Inga röster än