Bak- och Chokladfestival

När du går på Hem, Villa & Bostadsrätt har du samtidigt tillgång till Bak- & Chokladfestivalen – Nordens godaste mässa. Här handlar det om kvalitet och njutning, även i kombination med kaffe, te och vin.

Bak-och chokladfestivalen är en parallell mässa till Hem, Villa & Bostadsrätt som du som besökare får tillgång till utan extra kostnad.
– Festivalens ledord är kvalitet, njutning och upplevelser, säger de båda grundarna Magnus Johansson och Tony Olsson. Förutom tävlingar och en smakrik utställning, får besökarna uppleva bak- och chokladdemonstrationer, föreläsningar och intervjuer med konditorer och chocolatierer på scenen.

Baka med proffsen
Drömmer du om att få baka tillsammans med proffsen? Har du alltid velat lära dig göra en perfekt kladdkaka men aldrig hittat en tillräckligt bra guide? Då är baklabbet stället för dig! Under Bak & Chokladfestival har du möjligheten att ta tag i dina drömmar och lära dig proffsens alla tips och trix.

Smakbordet
På Smakbordet kan du smaka och känna på olika ätbara saker. Genom olika provningar med festivalens utställare och deras produkter ges du möjligheten att få en djupare inblick i de olika produkterna som visas upp. I årets smakbord kommer du bland annat kunna smaka på den nya chokladsorten Ruby, lära dig mer om kakaons värld genom att smaka på Single Originchoklad, få veta mer om den nyttiga fördelen med gurkmejalatte och testa hur choklad och rom går hand i hand. Hela programmet med exakta tider och en massa annat finns på chokladfestivalen.se.

Text: Ingvar Larsson

admin
Artikelämnen: 
Läsarnas betyg: 
Inga röster än