Vinn en grästrimmer

Vinn en grästrimmer

Nu har gräset börjat växa igen i våra trädgårdar. På de ställen där du inte kommer åt med gräsklipparen är trimmern ett värdefullt redskap.

Nu lanseras en helt ny serie kraftulla, batteridrivna trädgårdsverktyg från Black+Decker, framtagna för större och mer utmanande trädgårdsprojekt.

I serien ingår häcksax, lövblås, gräsklippare och grästrimmer. Varje modell är fullmatat med 54 V tack vare den nya revolutionerande Black+Decker Dualvolt teknologins kraftfulla prestanda.

Med den funktionsspäckade grästrimmern Black+Decker 54 V Strimmer® håller du snabbt och enkelt efter övervegetaion och får en snygg linje på gräsmattans kant. Funktioner som Powercommand™ och automatisk trådmatning genom en enkel knapptryckning ger dig full kontroll och jobbet blir både enklare och roligare att utföra.

Den patenterade E-drive™ transmissionskonstruktionen ger ett kraftfullt vridmoment för ökad skärkraft som underlätta tuffa trädgårdssysslor.

Tävla & Vinn! 
För att vara med och tävla om en Black+Decker 54 V Strimmer® behöver du svara på en enkel fråga och motivera varför just du ska vinna.

Motivera varför du ska vinna med max 20 ord.
CAPTCHA
Denna fråga är för att testa så att du inte är en dator som vill skicka "spam".