Vinn en gräsklippare

Tävla om att vinna gräsklipparen VIKING MB 655V

Tävla om att vinna gräsklipparen VIKING MB 655V – en riktig arbetshäst för professionella användare och privatpersoner med stora trädgårdar. Inför 2017 har VIKINGS 6-serie uppdaterats, vilket resulterat i lägre vikt, ljud och vibrationer. Helt nytt är monohandtaget för enklare handhavande.

Många drömmer om att få den perfekta gräsmattan och då kan en gräsklippare vara avgörande för att hjälpa dig att få en välmående gräsmatta som är tålig och vacker.

Stora gräsmattor
VIKING bensingräsklippare i 6-serien är tillverkade för att passa medelstora till stora gräsmattor, och för att klara av tuffa markförhållanden med upp till 25 grader i branta sluttningar. De kraftfulla gräsklipparna övertygar inom flera olika områden, som prestanda, funktionalitet, ergonomi, livslängd och design.

De finns i flera olika modeller med olika klippbredd, effekt och utrustning, som det unika ReadyStart systemet med steglöst inställbar hastighet och den praktiska knivkopplingen.

Effektstark
I Villa Aktuellts tävling kan du vinna en VIKING MB 655V, som är en effektstark bensingräsklippare med unika detaljer och funktioner för gräsytor upp till 2500 m². Utrustad med innovativ DOV motor som ger en mycket lugn och behaglig gång, längre livslängd och lägre utsläpp av skadliga ämnen.

Självgående med vario drift, hastigheten anpassas helt efter eget behov och lättstartad med Ready Start systemet. Robust aluminiumhus med utbytbara skraplister på sidorna och ett kombinerat handtag/ stötfångare fram. Hög körkomfort med mjukt inställbart handtag med infrästa spår.

Flera nyheter
Stora gräsmattor innebär fler arbetstimmar för gräsklipparen och då är det ur ett arbetsmiljöperspektiv en fördel med minsta möjliga vibrationer. På den punkten har VIKING lyckats förbättra sin aktuella serie ytterligare genom en utveckling av motorns upphängning. Nytt för serien i år är även monohandtaget som gör det enklare att använda gräsuppsamlaren på 70 liter.

Stor vikt har också lagts på att få rengöringen enkel. Tack vare att hela maskinen kan tippas bakåt så att höljet står lodrätt, är det enkelt att avlägsna gräsrester.

Tävla & Vinn!
Vill du bli den lyckliga vinnaren av den kraftfulla motorgräsklipparen VIKING MB 655V, till ett värde av 8 990 kronor, ska du svara på en enkel fråga och motivera med högst 20 ord varför just du ska vinna.

Motivera varför du ska vinna med max 20 ord.
CAPTCHA
Denna fråga är för att testa så att du inte är en dator som vill skicka "spam".