Tävla & vinn en robotgräsklippare

Tävla & vinn en robotgräsklippare

Många drömmer om den perfekta gräsmattan och då är valet av gräsklippare avgörande. Med en självgående robotgräsklippare får du perfekt klippresultat utan minsta ansträngning. Var med och tävla om en Husqvarna Automower® 440.

När solen börjar titta fram på vårkanten börjar även gräset att växa och snart är det dags att ta fram gräsklipparen. Helst ska du klippa med jämna mellanrum flera gånger i månaden. Det kan vara ett ganska tidsödande arbete, men vill du få tid över till annat ska du satsa på en robotgräsklippare. När den här typen av gräsklippare lanserades för 20 år sedan blev det ingen större succé, men tack vare en enorm teknisk utveckling får du idag verkligen valuta för pengarna när du köper en robotgräsklippare. Oavsett om du har en stor eller liten gräsmatta.

Göder gräsmattan
En robotgräsklippare frigör inte bara tid för oss villaägare, den ger även en tät och välklippt gräsmatta. Redan efter en eller ett par säsonger ser du tydliga resultat. När grässmattan klipps ofta ramlar små klipp ner i gräset så den göder sig själv. Därmed får du en tätare, finare och starkare gräsmatta som blir mer moståndskraftig mot ogräs och mossa. 

Ett perfekt resultat
Husqvarna Automower® robotklippare är robust, tillförlitlig och hanterar utmanande gräsmattor samtidigt som du får ett perfekt klippresultat. Den självgående gräsklipparen navigerar enkelt på komplexa ytor, glider genom smala passager, tuff terräng och branta sluttningar och skapar en perfekt klippt gräsmatta varje dag – med minsta möjliga ansträngning.

Gör sitt jobb
Man blir förvånad över hur snabbt man glömmer bort att man har en robotgräsklippare. Den märks knappt när den åker runt i trädgården och gör sitt jobb snabbt, tyst och effektivt. Inget buller, inget krångel – bara en fantastisk gräsmatta. Den arbetar tyst på natten, när det regnar och med ett perfekt resultat även för komplexa trädgårdar.

Världsledande tillverkare
Husqvarna har varit världsledande på robotgräsklippare de senaste 20 åren och ligger i framkant när det gäller den tekniska utvecklingen. Utmärkande för deras senaste modell, Husqvarna Automower® 440, är att den klarar av att klippa större ytor. Utan några som helst problem klarar den upp till hela 4 000 kvm.

Unik prestanda
Den nya klipparen klarar även slänter med lutningar på upp till 45 % vilket är en unik prestanda i sammanhanget. Dessutom har den kapacitet att navigera i mer avancerade trädgårdar som inte bara består av en enda stor platt gräsyta. Husqvarna Automower® 440 är även en tyst klippare. Med den inbyggda, borstlösa drivmotorn, landar ljudnivån på bara 56 decibel vilket gör att gräsklipparen kan vara igång dygnet runt utan att störa någon i omgivningen.

Flera funktioner
Andra smarta funktioner är inbyggd vädertimer som får robotgräsklipparen att själv anpassa klippningen efter gräsmattans tillväxt. När det är varmt och fuktigt klipper den oftare än under torra eller kalla perioder. Dessutom kan nya Automower® 440 utrustas med programvaran Automower Connect för att kopplas upp mot nätet. Då kan den enkelt fjärrstyras och övervakas med en app i mobilen.

Var med i tävlingen
Nu kan du vara med och tävla på villaaktuellt.se om en Husqvarna Automower® 440 till ett värde av 29 500 kronor. Vinnaren får dessutom hjälp med att installera sin Automower av närmaste återförsäljare.

Tävla & Vinn!
För att vara med och tävla om en Husqvarna Automower® 440 behöver du bara svara på en enkel fråga och motivera varför just du ska vinna.

Sista tävlingsdag är den 30 april.

Motivera varför du ska vinna med max 20 ord.
CAPTCHA
Denna fråga är för att testa så att du inte är en dator som vill skicka "spam".